Nästan Hallelujah!



Ni får försöka att inte se alla prickar i ansiktet och på kroppen (vattkopporna)!

Nu får jag väl ta och säga som Moa, I'M BAAACK! Eller jag har inte kommit hem från Aten utan jag är så gott som frisk från vattkopporna (och ögoninflamationen). Det enda minnet jag har från dessa mycket onda koppor är dessa fula prickar överallt!

Igår var första dagen, efter nio dagar, som jag gick ut. Härligt! säger jag, synd bara att man ser ut som en prickig korv men man får försöka att inte tänka på det. Vi var iallafall på Zoo, som ni ska få höra mer om later och sedan på kvällen for jag och syrran på Eclipse som gick på bio. Det var tyvärr grekisk undertext, inte för att jag förväntade mig svensk, så jag fick förlita mig på min engelska ;) Bra gick det nog iallafall! Mina åsikter om filmen ska ni nog också få höra men inte förrän jag kommer hem, vilket är på onsdag kväll.

Ni får ha det så bra ni kan!
Kristina

Kommentarer
Postat av: Jossi

Du verkar i alla fall ha det mysigt bortsett från vattkopporna... Saknar dig otroligt mycket.. KramKram

2010-07-06 @ 00:23:57
Postat av: Kristina

Saknar dig med! ;) Men du... Är du hemma mellan 15 och 19 Juli? För då kommer jag hem från Norge så då kanske vi hinner träffas! Kraam

2010-07-06 @ 08:18:28
URL: http://fashionbombs.blogg.se/
Postat av: Lina

Hej. Jag känner mig glad för din skull att du nu är frisk. Vi måste träffas när du kommer och innan du far. Jag saknar dig och Moa. Jag ska också vara med Jossan innan hon far eller jag MÅSTE. Vi hörs och syns. Kram.

2010-07-07 @ 17:40:52
Postat av: Kristina

Heeej! Jo, det är verkligen skönt att vara frisk men det är synd att man ska se ut som en prickig sak... Jag vet inte om jag kommer hem 14 eller 15 Juli men jag hör av mig direkt jag kommer hem :) Och då ska jag tvinga er båda att vara med mig!! :P

2010-07-08 @ 10:10:25
URL: http://fashionbombs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0