TÄNKTE BARA.Vi verkar inte få så mycket ordning här på bloggen pga dessa jäklarns, svåra kod och stilmallar! Så jag tänkte att fastän det ser tråkigt ut kan vi ju börja fylla upp här med inlägg och bilder (bara inte Kricko ger mig en spark där bak nu!). Detta är alltså vad jag tänker. Men vi får se hur det blir efter att jag snackat med Kristina (the boss ;)).

Moa 

Detta är den andra halvan!


Hallå hallå, mitt namn är Kristina, även kallad Kricko (smeknamn). Jag är då den andra halvan i denna blogg som drivs av mig och Mois. Jag kan ju kanske börja med att jag är halvgrekisk! Jaa, sen vet jag inte något mer intressant som jag kan berätta... Jag vet inte riktigt ännu vilken "uppgift" jag kommer ha i denna blogg men jag kan ju säga att jag verkligen gillar smink och sådant så vi får väl se.

Om ni nu (inom den närmsta framtiden) besöker bloggen och den ser lite hollo-hollo ut så är det mest troligt jag som testar mig fram i hopp om att få fram en riktigt snygg design.

P.s Jag är avundsjuk på Moa som är på väg till huvudstaden (!!!) D.s

 


; Det här är den ena halvan!

                

Hej säger jag och presenterar mig, Moa heter jag och är den ena halvan i denna blogg. Jag kommer vara den som fotar mest i bloggen då just foto är ett av mina största intressen och det ni kommer få se mig skriva om här. Jag kommer säkert blanda in lite mode m.m. en bra blandning förhoppningsvis. Jag hinner tyvärr inte skriva så mycket mer nu eftersom att jag ska dra iväg till Stockholm nu (känn dig avis, Kricko!), men ni kommer troligen höra av Kristina (ska tjata på henne om att uppdatera!) så syns vi på söndag! Laater.

Ps. Hoppas vi syns i Sthlm! Ds.


FÖRSTA INLÄGGET!


Moa och Kriiistina!

Tjeenamorsen! Moa här och skriver det första "riktiga" inlägget, nog för att texten nedanför fortfarande gäller men ändå. Så det är helt enkelt jag och min polare Kristina som ska driva den här bloggen. Vi ska försöka hålla uppdateringen bra och ha massvis med bilder (bara jag inte lovar för mycket nu, hehe!).
Vi kommer förhoppningsvis bli goda vänner ni och vi!

Moa

Välkomna!

I denna blogg kommer ni kunna följa mig Moa och Kristina. Vi kommer skriva om allt från mode till egna tankar och funderingar! Vi håller fortfarande på att renovera bloggen lite så det kan se lite !"#¤%& ut men det får ni ta. Ha tålamod.


RSS 2.0