Cool födelsedagspresentJag har de senaste dagarna STORstädat mina garderober, och igår hittade jag en födelsedagspresent som jag fick av Moa och Jossi för snart två år sedan. En badmössa. Jag kunde inte låta bli att småle när jag såg den med tanke på att jag faktiskt hade på mig den en gång när jag snabbduschade, hahah! Måste tacka er ännu en gång för denna underbara present! Tack tack! 

Kristina

Sommar


Nu är Moa i Stockholm och snart på väg till Italien... Själv sitter jag här, något rastlös och funderar om jag skulle idas börja packa. Jag åker ju nämligen till Grekland nästa vecka, och det skulle vara skönt att slippa stressa med packningen dagen före... Äh, jag tar det nog senare!  

Kristina  

KICK-ASS

Efter att ha startat sommarlovet med två dagar av sol, promenad, vänner och en massa skratt drar jag imorgon vidare till nya marker. Första stoppet, Stockholm och sedan vidare för vandring vid norra Italiens kust. Önska mig lycka till med att bära min ryggsäck efter att ha brännt axlarna idag, tjoho. Men i alla fall, hoppas ni också har en apbra start på lovet!

Moa

!"#¤%&/(?!""#

Fack spotifaj.

Moa


RSS 2.0