BUUUU!
Hej pommac! Vi ska ta och käka middag om två röda och sedan ha en über bra nyårsafton, hoppas att ni får ett bra avslut på 2010 och en kick-ass start på 2011! Vi syns nästa år.

Moa och Kristina

00:22

Jag fick tydligen samma idé som Kricko och skriva nu. Jag ligger nedbäddad i min säng, har letat fram första Harry Potter boken (av någon anledning känns det alltid som att jag läser den under jul) men den ska jag inte öppna riktigt än för först väntar senaste vampire diaries avsnittet på mig. ´Precis som Kricko har jag haft/har läxor upp till hakan och det har varit största orsaken till min frånvaro men på nått vänster har jag hunnit med att nästan hosta upp lungorna och ligga i 40 graders feber, vilket alltid är lika mysigt! Men nu ska jag sluta här och slå på avsnittet också får jag väl önska er alla en riktigt GOD JUL!

Moa

10 minuter kvar till julafton!Nu är det inte länge kvar till julafton! I år är det första gången som jag inte alls har någon julkänsla, och det är verkligen trist... Hmm, ser även att jag inte har skrivit här i bloggen på länge, men det beror på att jag inte alls har haft tid! Skolan har tagit upp mycket av min tid (som den alltid gör så här före julen). Och som de flesta redan vet, så är det ju allmänt stressigt precis före julafton och den tiden går så fort, man hinner knappt blinka!

Dessa skor köpte jag igår när jag var på jakt efter julklappar. De får väl bli en av många julklappar som jag har köpt till mig själv :) De ser ganska stora ut på bild, men i verkligheten är de rätt små och mycket snyggare!

Kristina

Zapatos


Ja, här är de skorna som för två veckor sedan var nya. Jag må säga att jag är lat, men som jag har sagt tidigare så är det bättre sent än aldrig! Just nu iallafall så står jag framför ett mycket svårt val. Ska jag skriva på min SO-uppgift eller bara ta det lungt i sängen och läsa min nyinköpta Cosmopolitan-tidning? 

Kristina

SNOWIS

Friluftsdag! Så idag hittar ní mig och Jossi åkandes i backarna med våra fina snowboards (Jossans i alla fall jag har en alien på min....). Håll tummarna för att vi inte kommer hem med något benbrott eller liknande för när det är cirkus -20 grader ute är det ju ganska stor risk för is, därför är vi mesar idag och håller oss till de lite mindre backarna, dessutom känns det inte som att jag skulle klä så bra i köldskador...

Moa


MINNENKommer ni ihåg de här bilderna? Jag tror att de var de första jag och Kricko la upp här. Vi tänkte att vi skulle kämpa oss upp på mest uppdaterade listan på bloggs framsida, så gick det med de ;) Men ett tappert försök må jag då säga, jag tror vi var uppe i något på 20 inlägg/vecka men vem orkar fortsätta så? Haha, förrsten jag måste bara säga RIP mina gråa jeans. Det var för några veckor sedan, när det var sisådär -30 grader ute. Jag skulle kränga på mig mina favorit jeans med långkalsonger under. För att göra en lång historia kort, det finns numera ett stort jäkla hål mellan benen på mina brallor. Jag kände mig riktigt lyckad som fick gå runt med dem resten av dagen!

Moa

INGENTING


RSS 2.0