Krunegård


Ph: Moa

I helg var jag som sagt och tittade när Markus Krunegård spelade på Trästock. Spelningen var jäklarns bra och för mig som oftast fotar var det extra kul eftersom att han var väldigt uttrycksfull och då kan man fånga riktigt bra ögonblicksbilder! Min favoritlåt Stjärnfallet blev extra nummer och jag stod faktiskt och sjöng med för fullt, hehe (går fortfarande och sjunger på den för full hals).

Moa

Finally.

Nu har jag äntligen fått in lite nya bilder på datorn som snart ska börja redigeras men först ska det köpas bil!

Moa

Jeklarns

Önskar at jag hade nå bra att säga, men efter tre dåliga utkast ger jag upp. Tror jag har stött på det där som kallas för bloggtorka.

Moa

Ps. Ikväll ska vi åka och titta på Markus Krunegård som spelar på Trästock. Var bara tvungen att skryta lite. Ds.

Gryymt.... bra!

Nyss hemkommen från Trästockfestivalen! Ikväll spelade Melissa Horn och var som vanligt helt, helt grymt bra!Fast mina favoritlåtar fick tyvärr inte vara med som är bl.a. denna och denna, fast då sjöng hon ju också mest från sitt nya album. Sammanfattning, fem av fem toasters!  

Moa

Update: jag kom på att det fanns ett minus med konserten. Dem gav inget extra nummer. Man blev helt grundlurad när hela publiken stod och och skrek "En gång till!" också började en gitarrspela. Det visade sig vara en CD. Surt var bara förnamnet.

Prutt.



Så gick det med den springrundan.

Goodbye


Det var inte precis lite trafik i Aten...

Nu är det såhär, imorgon tidigt på morgonen startar resan till Turkiet. Jag kommer inte att ha tillgång till internet på 17 dagar. Däremot kan det hända att jag besöker något internetkafé men det är ingenting som är säkert. Så vi hörs om inte annat i början av Augusti. Ha det bra!

Kristina

Väskor Från Asos


Jag har kommit fram till att jag behöver en ny väska (eller två). Därför har jag ägnat någon timma imorse till att titta runt, bland annat så hittade jag dessa två väskor från Asos. Frågan är bara, ska jag eller ska jag inte?

Kristina

Blablablabla....


Nya ringar från Gina Tricot.

Hela dagen har spenderats utomhus och jag kan inte få nog av sommaren. Som pricken över i:et är min syster här i stugan och hälsar på! Fast imorgon måste hon ta tåget hem igen, fast en shoppingdag i Luleå hinner vi med innan dess! Jag ska snart gå och lägga mig fast tänkte först ta mig en titt på Lammen tystnar som mamma och syster tittar på. Okej, planer ändrade sicktar nog på sängen direkt efter att ha hört "Var är huvudet? Under armen!" Inifrån vardagsrummet. Tror jag kan drömma sötare drömmar om jag skippar det, hehe.

Moa

Sommar. Blek!



Jag måste säga att jag hatar att cykla! Men... I stugan när det är sommar, soligt och varmt är det underbart. Det är så fint att cykla vid sjön och se alla fjäll och stugor. Det är sommar!

Kristina

Realisation


Jeansklänningen och koftan är från Lindex

Igår när jag var runt på stan och uträttade lite ärenden så var jag ju tvungen att gå in en snabbis på Lindex (typ den enda klädaffären som finns här). Dessa två plagg hittade jag, och till min stora lycka var de på rea! Koftan hade jag faktiskt tänkt köpta för några veckor sedan men det var ju tur att jag inte gjorde det!

Kristina

Blekfis.

 
Linne från bikbok, bikini från H&M och shortsen är också från bikbok. Brillsen från Topshop (födelsedagspresent!).

Tjoho, SOMMAR! :)

My New Ring!


Denna ring köpte jag när jag var i Grekland. Helt ärligt så tror jag det var det enda (förutom bakelser och godis) som jag köpte till mig själv, jag hann ju inte gå ut och kolla i affärerna... Fast det kanske var tur det (har en tendens att slösa bort alla pengar på en gång), då har jag mer pengar till Turkiet-resan :) Nu ska jag kila iväg till frissan, see ya!

Kristina

We Are The People


Empire Of The Sun - We Are The People

Denna låt lyssnade jag väldigt mycket på tillsammans med min systerson. Jag måste säga att han har bra musiksmak för att vara 6 år, undra om han har fått det från mig ;)

Kristina

Hooome



Nu är jag äntligen hemma, borta bra men hemma bäst! Jäkligt skönt att vara hemma efter att ha åkt tåg i cirkus fem och en halv timme (försenigar p.g.a branden i Torneträsk). Under dessa timmar har jag roat mig med att käka tonvis med godis, lyssna på musik och läsa boken En Shopaholics Bekännelser.

Dagens dilemma just nu är om man skulle börja dra sig mot sängen. Jag har stora planer för ikväll, ska nämligen se alla Ugly Betty-avsnitt som jag har missat de senaste fyra veckorna. Vi får väl nu se hur det går... Godnatt!

Kristina

Sun

Nu ska jag ut i solen, det har varit mulet hela morgonen så nu får man passa på!

Moa

TURQUOISE



Jag vet att jag har mina svarta converse men sedan jag såg dessa har jag kännt ett otroligt ha-begär. Detta bådar inte gott! Nu har jag i alla fall bestämt mig att förr eller senare ska de bli mina, antagligen efter stockholmsresan. Längar!

Moa

DANSA


Bild från förra året när jag och Kricko var på dansläger.

Känns lite surt att vi inte var i år men Kricko är ju bortrest och det kändes inte så där hel hej att åka själv. Så i år får vi väl helt enkelt nöja oss med att se tillbaka på minnena från Juli förra året. Hela grejen med att åka och bara dansa en hel vecka är jätte kul så  förra året drog jag med mig Kricko (var med min syster året innan, att jag var en liten lipsill då kan vi hoppa över, hehe). Jäklarns vad kul vi hade (då bortser vi från den kvällen Kricko blev av med sin mobil, vi höll på att bli bortglömda ute vid en strand, bussen åkte i diket, uppätna av myggor men sedan hem igen. Allt detta på en kväll, turen var verkligen med oss!). Träningsvärk varje dag, göra bort sig fullständigt när vi hade balett och sedan gå vidare och göra bort sig ÄNNU mer med breakdance, det var tider det! Hoppas att vi gör om det någongång!

Moa

España!

Haha, jäklarns vad härligt Spanien! Har suttit som på nålar genom hela matchen men tusan vilket lyckat slut! Nu ska jag krypa till sängs eftersom att nattpromenaden igår natt blev en aning längre än jag trott, sovgott!

Moa

HELLO!



Stadsfesten är ju igång i Skellefteå så jag, mamma och pappa passade på att fara in och gå en runda på stan. Med oss hem fick vi en trave pocketböcker från Bokia (hej bokrea!), en påse med remmar (my precious marknadsremmar!) och tre mätta magar (hello festivalmat!). En lyckad dag med päronen helt enkelt! Nu ska jag gå och läsa min bok (Poppyland) tills soluppgången då jag plockar fram kameran och ger mig ut i natten!

Moa

Some New Things...









Här är delar av grejsen jag köpt under de senaste veckorna! Fyndat en del på rean men fösöker hålla plånboken under kontroll eftersom att stockholms resan kryper sig närmare. För tillfället ligger allting kvar i sina påsar eftersom att jag håller på att "renovera" garderoben här, så ikväll ska det målas för fulla muggar!

Moa

Bye Bye!


Såå, nu drar jag till stugan i Norge! Vi hörs på onsdag, ha det bra allesammans!

Kristina

Go'natten!






vadå trött!?

Här sitter jag klockan 01:25 och det är fortfarande ljust ute. Hur härligt är det inte med sommar!? Ska snart, som resten av familjen, gå och lägga mig men var bara tvungen att visa mina über schnygga Wesc hörlurar och på fingret ser ni min norbottens-ring (passande när jag nu sitter i västerbotten) som jag fick av min syster, båda är födelsedags presenter! Nu ska jag kila för nu börjar jag höra en himlans massa läskiga ljud överallt (inbillning, får vi hoppas, hehe). Godnight!

Moa

Tired


Oj oj oj vad jag känner mig trött! Sov två timmar inatt och sedan har man rest hela dagen. Det skulle vara underbart att få sova men jag måste packa till imorgon då jag ska till Norge. Jag måste bara säga en sak, jag hatar att packa när jag är stressad och trött!

Jag kommer nog mest troligt att höra av mig imorgon innan jag åker för sedan kommer jag inte att ha tillgång till internet förrän jag kommer hem nästa onsdag. Då blir det också att tokpacka eftersom jag ska till Turkiet fem dagar efter det... Jag undrar om jag kommer att bli expert på att packa efter den här sommaren ;)

Kristina

Då var man hemma i Sverige igen. Sitter ju...

dsc02498 (MMS)

Då var man hemma i Sverige igen. Sitter just nu vid east&west på Arlanda och väntar på planet som ska ta mig heeem (tyvärr är det länge kvar!). Som tur var har jag fått checka in bagaget så jag slipper gå runt och bära på flera kg! Hoja, vad långtråkigt det är att resa själv, ingen att prata med :-( Kristina


Juli 7, 2010

Irriterande att jag varje natt ska somna när jag håller på att läsa och sedan vakna på morgonen med en bok där jag tappat bort vilken sida jag är på. Kul, riktigt kul. För er som inte visste så är jag en riktig läslus, ja man kan även kalla mig en boknörd. Jag älskar att vara på bibliotek, fast nu har jag sju lånade böcker hemma så nu får det vara stopp (tills på måndag för då ska jag hämta en bok som jag har beställt, hehe). Just nu håller jag på att läsa Klubb Död, en av dem böckerna som tvserien True Blood har baserats på (säger man så?). Ingen höjadare. Det bästa är när boken är riktigt lång, när Kricko såg Längtans rike ligga vid min säng sa hon: Är du knäpp!? den var på cirka åttahundra sidor hehe, då får man verkligen lära känna karaktärerna också blir det sådär att man inte kan sluta läsa (att boken har en bra story och är bra skriven är ju såklart en förutsättning). Men nu ska jag sluta sitta och babbla och ta mig en dusch istället jag kan lova att det behövs!

Moa


Is this The End


Ph: Moa Trästockfestivalen -09

Is this the end - Miss Li
Hanna - Melissa Horn

New York - Melissa Horn
Stjärnfallet - Markus Krunegård

Nu kan du få mig så lätt - Håkan Hellström

Moa

Nästan Hallelujah!



Ni får försöka att inte se alla prickar i ansiktet och på kroppen (vattkopporna)!

Nu får jag väl ta och säga som Moa, I'M BAAACK! Eller jag har inte kommit hem från Aten utan jag är så gott som frisk från vattkopporna (och ögoninflamationen). Det enda minnet jag har från dessa mycket onda koppor är dessa fula prickar överallt!

Igår var första dagen, efter nio dagar, som jag gick ut. Härligt! säger jag, synd bara att man ser ut som en prickig korv men man får försöka att inte tänka på det. Vi var iallafall på Zoo, som ni ska få höra mer om later och sedan på kvällen for jag och syrran på Eclipse som gick på bio. Det var tyvärr grekisk undertext, inte för att jag förväntade mig svensk, så jag fick förlita mig på min engelska ;) Bra gick det nog iallafall! Mina åsikter om filmen ska ni nog också få höra men inte förrän jag kommer hem, vilket är på onsdag kväll.

Ni får ha det så bra ni kan!
Kristina

The Twilight Saga: Eclipse



Jag har som sagt varit på bio och vilken förstår ni av bilden ovanför. Eclipse! Jag som är ett stort fan av böckerna har inte fastnat för varken film 1 eller 2 (tyvärr så total sågar jag dem), så det var helt enkelt spännande att se vad den tredje skulle bjuda på. 

Men inte blev det nå hyllningar här heller. Jag har gått och tänkt att jag inte ska ha nå förväntningar på filmen men efter att ha sett att det skulle vara den bästa av de tre kunde man ju inte låta bli att hoppas, vilket såklart ledde till att man blir besviken.

Framför allt blev jag besviken på strids-scenerna mot "the newborns". Specialeffekterna var inget vidare, eller i alla fall inte vad jag hade förväntat mig. Det här kommer låta lite töntigt, men de var inte riktigt "råa" nog.
Sen så var det även själva storyn, i boken skrivs det ju väldigt mycket om hur Bella slits mellan Edward och Jacob men enligt mig blev det nästan lite tjatigt i filmen!? Och i upplösningen i slutet tyckte jag att de avvek lite väl från händelserna i själva boken.

  

Haha, nu låter jag väldigt kritiskt så lite possitivt kan jag ju också skriva. Skådespelarna får en tummen upp! Förut förstod jag inte riktgit vad alla såg för kemi mellan huvudrollerna eftersom att jag bara tyckte det lät som att dom levererade replik på replik, men nu, i Eclipse, såg man faktiskt det. 



Det var lite av mina åsikter om filmen, så en fråga till er som har sett den: Vad tyckte ni?

Moa
                                               Alla bilder är hittade genom Google.


HOLA!

I'm BACK! Typ. Efter två veckor är jag nu tillbaka, fast förvänta er inte någon super uppdatering för hallå, det är ju för tusan sommar och jag lever då nästan bara på D-vitamin (blev lite för mycket av det också och nu ser mina ben ut som brända prinskorvar...). Under denna tid har jag i alla fall hunnit fylla 15, vara på bio och bara njutit av sommaren. Bion tänkte jag ta och skriva ett litet inlägg om senare så helt tomt kommer det inte vara här. Sen så måste jag ju också meddela Kricko om att jag tänker på dig din lilla olyckspåse! Nästa gång vi ses ska jag överföra lite av mitt immunförsvar till dig, då ska du se att du frisknar till! Det var allt jag hade att säga för tillfället så vi ses folks!

Moa

RSS 2.0