Exakt ett år sedan det var 28 majIdag fyller min älskade systerson 1 år! Det är verkligen inte roligt att inte kunna vara med på första födelsedagen... Men men, det är endast 24 dagar kvar tills jag åker till Aten och hälsar på! Det ska verkligen bli så roligt, speciellt då jag får träffa mina två älsklingar. Jag saknar dem så mycket nu, så jag går nästan bara runt och tjatar om dem hela tiden :)

P.S Idag fyller ju även Kulturskolan 25 år, det betyder att vi har varit och sjungit och dansat för fullt... Jag har bara en sak att säga, mina fötter liiider! D.S

Kristina

Stenålders

Då sitter man här igen, framför en liten skärm på 15" som underhåller mig alldeles för många timmar om dagen. Tänk vad vi spenderar tid på teknik. Vem går en dag utan sin mobil, dator eller tv nu förtiden? Hur många träffar vänner på internet istället för ute bland folk? Det spontana tanken är ju, såklart, inte jag! Men om man tänker efter, hur många timmmar spenderar jag vid datorn? Hur många sms skickar jag varje dag, eller hur länge sitter jag vid tv:n varje dag? Om man skulle räkna efter riktigt noga, varendaste minut för varenda skalle, i bara vår lilla kommun skulle det nog bli en hel del.

Vad gjorde man innan Internet fanns? Eller som jag frågade Rasmus, vad gjorde man på Internet innan Facebook, bloggar eller liknande fanns? Sanningen, jag kommer förtusan inte ihåg! Det var lite innan min tid som internet kom, eller om jag inte minns helt fel samma år! Men inte spenderade jag eller mina vänner timmar framför datorn när vi var 11-12 år som många i den åldern gör idag. Men när tekniken går så fort framåt som den gör idag är det svårt att minnas vad man gjorde innan allt var elektronik och teknik. Och nu är det ju så med det mesta, man glömmer bort förgångarna till de nyare uppdateringarna eller programen. Men eftersom vi är konsumenter och bor i ett sådant samhälle är det ju egentligen svårt att förvänta sig något annat. Men om jag ska vara helt ärlig har jag aldrig riktigt varit en av de som suktat efter den senaste modellen av sonys nya mobil, eller den nya mini datorn. Jag nöjer mig med det jag har och oftast används det till sista minuten av funktion. Så trivs jag och med mig säkert många andra. Visst utvecklingen går framåt men ibland är faktiskt det som var igår bättre än det som är idag, ja inom tekniken i alla fall.

Moa

The promise


Har suttit och lyssnat på den här fina låten ett x antal gånger nu, har ju nämligen en lyrikanalys att skriva om den... 

Kristina

Såhär kommer det att se ut i november...


Såg att Moa hade gett en ledtråd om vem vi ska se i november... Iiiiii, jag längtar så jädrans mycket! Just därför så fördrev jag tiden med att göra en framtida bild i paint. Det är ju endast 5 månader och 19 dagar kvar :)

Kristina 

Oändligt långt bort

Äntligen är det helg! Kan dock inte gnälla över den här veckan, eftersom vi har haft rättningsvecka i skolan. En läskig sak som vi kom fram till idag är att det bara är 3-4 veckor kvar till sommarlovet... Såklart längtar jag (som tuuusan), men det känns så overkligt att tiden går så fort. Det känns som att det nyss var vinter och sommaren var oändligt långt bort.

Kristina

6 månader är väl inte så länge, eller?

Igår var det exakt 6 månader kvar tills jag och mina tjejor står och dansar, hoppar och sjunger med i Globen. Vem vi ska se? Ledtråd: She loves the way you lie. WIIHOOO!

Moa


GUD, 1 maj.

1 maj. Det är ett år sen sist och hur firar vi det? Med lite snö, för alla norrlänningar avgudar ju snö. Nu blir ni väl glada? Men jag ser bara irriterade människors ögon, ni blir då aldrig nöjda. Man ger er ett finger och ni vill ha hela handen. Jag slänger väl ner resten också...

Så tror jag faktiskt han där uppe tänkte imorse, eller jag hade tänkt att han tänkte så om jag faktiskt trodde på han. Men nu har det som tur slutat, kanske finns det lite vett i vädergudarna ändå.

Moa

RSS 2.0