Oops......råkade klämma fingret och, öhm, det svullnade upp... en aning.

Moa

Skönt


... att slippa skolan!

Kristina

Hejdå.

Halluuu! Fän vilken jobbig vecka detta har varit, jag har pluggat som en tok på samhällsekonomin men nu är jag fri! För en ynka vecka men det är exakt vad som behövdes just nu. Men nu till saken. Nu under lovet tänker jag ta en bloggpaus, Kircko är i stugan utan internet så hon kan ändå inte skiva. Men tillbaka senast... innan lovets slut hoppas jag! BYE.

DETTA VILL JAG HA I JULKLAPP:/Moa


VINTERLANDJag hann knappt förstå att det var höst så blev det helt plötsligt vinter. Jag förstår mig inte på hur lillhålan här kan ha snö 9 av 12 månader på året. Jag förstår verklligen inte. Men jag ska inte sitta och grubbla, jag ska snöra på mig snowboardkängorna och göra det bästa av den här vintern. Jag ska ha en härlig jul, jag ska ut och sola i den härliga vårsolen och sedan sitta och titta när snön smälter (i maj...) och sen är det sommar igen, visst går tiden fort?

Moa

Kristina + Dålig uppdatering = SANT!Freeedag!! Eller hallå får jag väl ta och säga... Det var ett tag sedan jag skrev här, OCH till att börja med måste jag säga att Moa har gjort ett riktigt bra jobb med designen! Jag kanske har sett det lite sent, men hur många gånger har man inte fått höra "Bättre sent än aldrig"?

Eftersom jag har varit så dålig på att uppdatera denna blogg så straffar jag mig själv med att lägga upp dessa bilder, man är ju fotogenisk, host host! (Icke helt nytagna bilder, skulle de ha varit fotagraferade de senaste dagarna skulle bakgrunden vara vit som snö! Här i norr har vi nämligen redan vinter...)

Kristina

HOMEJag är hemma från Danmark och det första jag gör är att gå och bli sjuk. Det är den tredje förkylningen för mig den här hösten (numera vinter, snön vräker ner!) och nu blev det helt enkelt för mycket så jag stannade hemma idag. Jag ska snart plocka fram kemihäftet och börja plugga lite grann och sen för jag helt enkelt hoppas på att jag mår bättre imorgon!

Moa

+++++


Pippitröja!

Hoho, jag har gjort om bloggen t-o-t-a-l-t. Och Kricko vet inte ett smack om det, tror inte jag borde gå till skolan imorgon..

Moa

Teeeeeeeext (wailar falskt)Idag fick jag nå knepp och har praktiskt taget sprungit runt som en tornado i huset. Jag har pluggat, städat, lagat mat och pluggat lite till. Jag är människan som praktiskt taget aldrig städar, men när dammråttorna började ta över mitt rum var det dags att göra något åt saken kände jag. Sedan så gällde nattbio för mig och mina polare igår. Klockan tolv drog dem igång och vi satt bänkade i biosalongen. Först visades Vampire Sucks och sedan Drag me to hell. Riktiga skit filmer men de var värda att se pga av det goda sällskapet (missuppfatta inte jag käkade inte upp mina tjejor!). Vi åkte hem vid 4, med tanke på alla mina sysslor idag var det nog bra, hade nog varit änn mer hyperaktiv om jag stannat till klockan 6. Nu taggar jag Gossip Girl, överlever Chuck skottdramat och kommer lilla Jenny komma tillbaka till serien? Slå på tv:n klockan 7 och ni får svaren, det ska i alla fall jag göra. Men först ska jag dra min bak till köket och hämta lite kladdkaka med grädde och avsluta detta en mil för långg inlägg!

Moa

Ps. Lägg märke till mitt otroligt fina ansiktsuttryck på bilden ovan. Bästa fotot på mig på länge, tror jag.... Ds.

Inte idag heller.

Jag vet att jag inte har skrivit på länge, men idag har det hänt så himla mycket att jag helt enkelt inte orkar skriva mer nu heller. Slöpåse tänker ni, soooova tänker jag!

Moa

ORIENTERING


ÄNTLIGEN, mohah, är orienteringprovet över och jag (och Moa) kan med glädje säga, vi överlevde! Dock skedde det inte problemfritt, men man kan väl skippa delarna då vi höll på att leta efter stämpel nummer sex i lite väl många minuter, där vi fick skutta runt som harar på sumpmarker som vi absolut inte blev blöta av (host host) och några dramatiska fall som ledde till att papper revs sönder och mycket "allvarliga" skador inträffade (ännu mer host). Det är inte viktigt, utan det som är viktigast här är att vi hittade alla stämplar och det innebär att vi får skryta bäst vi vill!  

Kristina

RSS 2.0