HELP PLEASEFinns det någon snäll liten männska där ute i cyberrymden som skulle kunna ge mig lite musiktips?

Moa

Texas Pecan


Nu känner jag mig så duktig som har skrivit på bokanalysen! Men nu är det ändrade planer, jag tänker faktiskt titta Top Model (Tv 3, 20:00) och njuta av min favvo-glass! Förresten, imorgon ska jag (om inte min lathet stoppar mina planer) visa er något! Något som är nyinköpt, något som Moa har gett mig order att visa er!

Kristina

Jag får liksom ingen ordning


"Jag får liksom ingen ordning på mitt liv. Det kan va så förfärligt, det kan va så bra"

Kristina

STARS

från Monki

Moa

MOHAHAHHANow it´s gone! Suck on that!

Lanvin


En liten längre version av reklamen. Ni får se hur länge ni orkar!

Som de allra flesta säkert vet så har Lanvin For H&M släppts ut idag! Även om kollektionen inte riktigt är min stil så tycker jag att den är rätt häftig, av det lilla och hastiga jag har sett. Det hade varit roligt att kunna åka och se kläderna "på riktigt", synd då att man bor i en skithåla... Om jag frågar er, vad tycker ni om kollektionen?

Jag har nu i en evighet försökt gå in och ta en närmare titt på kläderna, men det står heeeela tiden: "Det är många som vill handla just nu. Vi gör allt vi kan för att du snart skall kunna genomföra ditt köp. Försök igen om en liten stund". JAG VILL JU OCKSÅ SE!

Kristina

ON THE FIRST PAGE OF OUR STORY THE FUTURE SEEMED SO BRIGHTHär kommer en till låt. Kunde inte låta bli.

Moa

ON REPEAT
Not fair.

Jag sitter och lyssnar på Johnossi och önskar att jag var en av de som ska på deras konsert i luleå i december. Livet är inte rättvist, men det går vidare precis som min spellista. Nu känner jag även att jag borde ta och lyfta min häck, och i alla fall gå runt några varv i huset, för jag har suttit här alldeles för länge, BYE!

Moa

Ps. Skorna var alldeles, absolut, underbart perfekta!! Ds.

Fel, fel, fel

Jag måste bara säga att min helg har varit jättekonstig! Med handen på hjärtat, erkänner jag att jag är en person som sover halva dagarna så fort jag får chansen. Det som gör denna helg konstig är att jag har stigit upp 8:00 både lördag och söndag!?! Jag förstår inte, något måste vara fel...

En liten detalj till, det tar kål på mig!!! Så chansen är stor att jag efter detta inlägg går och lägger mig. Godnatt!

Kristina

Vintermums


Någon som har smakat denna risifrutti? Jag har gjort det och jag måste faktiskt säga att jag gillade den! Som det står på förpackningen så innehåller den kardemummaris (ris med smak av kardemumma) och hallonsylt.

Jag måste även tillägga att jag faktiskt inte vet om den ääär god eller om det är jag som har konstiga smaklökar (jag fick nämligen höra att den inte var god!?!). Jag tycker i alla fall att ni ska lyssna på mig, gå ut och köp den (pass på, den är ju bara tillfällig), smaka och kom sedan hit och kommentera (klagomål är tillåtna!).

Kristina

Från skolelev till gruvarbetare


Här får ni se vad vi har sysslat med! Det var nämligen så att vi var på studiebesök i LKAB med skolan, och en liten gruvtur ingick såklart. Hehe, kanske framtidens yrke? Lite tveksam, men man vet aldrig!

Kristina

"Lost And Insecure"


Un cantando som jag har lyssnat på de senaste tre veckorna!

Kristina

DR MARTENS #2

  

Kricko gråter av avundsjuka medan jag hoppar och skuttar av lycka för att jag har beställt hem mina alldeles egna Dr Martens!

Moa

TÖNTSTÄMPEL..

...mitt i nyllet men jäklarns vad jag har fastnat för denna "vampyr trend". Jag erkänner jag är en vamyr-nörd! Så, nu är det officielt. Jag har läst hela The twilight saga serien, sett alla filmer (de sög ju men jag och kricko har våra själ ;)) och nu har jag börjat med nästa "obsession" nämligen Vampire Diaries. Jag väntar med spänning på att första säsongen ska komma ut på dvd och volym 1. av böckerna står numera parkerade i min bokhylla.

Fast snart borde väl ändå denna vampyrhysteri gå över? För jag erkänner fastän min hängivenhet till "the vampires" har det blivit en aning mycket. Twilight, True blood och Vampire diaries, missade jag någon? Allting i en våg kändes ju inte som en sådär super bra idé men på något sätt har alla tre lyckats något så otroligt. Det förstår jag mig inte riktigt på, för i grunden så har ju alla ungefär samma handling, vampyr-möter-flicka osv osv, vad är det egentligen som gör att alla dras till dessa böcker/serier?

Oftast när det kommer en bok som gör stor succé brukar ju de följande bli klassade som härmapor (haha, kom inte på något bättre ord), men det här är tydligen ett undantag. Men jag ska inte klaga för jag är ju faktiskt en av de som har fastnat i vampyrnätet. Nu är det bara att vänta på vad nästa stora fantasy-våg blir. Mamma hade hört rycktas om änglar. Fallen ängel (bok av Becca Fitzpatrick) kanske blir dragkroken in till nästa samling av storsuccéer.

Moa


Jag.Bara.Måste Del 2


Alltså, host host... Man förstår ju varför de är rädda! ;)

Jag kan börja med att berätta om den eländiga, irriterande, fula, djävliga lilla flugan som jag råkade ut för igår. Ja, den finns inte med oss här idag (som tur är!). Jag höll på att brottas med lillskiten i si sådär en timma efter att jag hade skrivit om "den" i gårdagens inlägg. Dock slutar inte berättelsen där, nej nej. Några minuter senare kom en eländes, irriterande, ful, djävlig liten fluga nummer 2, och fortsatte var den andra djävulen hade avslutat. Men, med mina mycket starka krafter gav den fegisen upp, och flög sin väg. Sedan dess har jag inte sett skymten av en enda fluga så jag antar att alla flugor är rädda för mig, och det borde de också vara, mohahah!

Kristina

Dr. MartensKanske, kanske inte, kanske, kanske inte, kanske... De är ju faktiskt rätt häftiga! Plus att de säkert ser bättre ut om man har dem till rätt kläder (får då ta hjälp av min personliga stylist, Moa!)!

Kristina

IDAG

Dagens skönaste går ju helt klart till Kricko! Jäklar vilket skratt jag åstadkom när jag läste hennes inlägg här under! Saknar min girlfrieeend!


Dagens "drog" (visst är det så det brukar stå på alla desssa listor?): Varmakoppens blåbärssoppa med mandelkubb! Det kan jag leva på resten av livet (plus spagetti..)


Underhållning of today blir The Holiday (med sällskap av Kasper och ovanstående att stoppa i munnen).


Dagens bästa Kate Winslet! Eller egentligen alla skådisar i The Holiday...


Och dagens sista punkt går till *trumvirvel*... min underbara blå skjorta som jag ärvt efter morfar, jag har vissaperioder då jag praktiskt taget bor i den. Ni förstår inte hur skön den är!

Moa


Jag.Bara.Måste

Just nu är jag så förbannad, förbannad på en eländes, irriterande, ful, djävlig liten fluga! Den måste ha fått order av någon att attackera mig och absolut inte sluta förrän jag har dött. Jag måste även tillägga att den lilla skiten är smart, oh ja... Smart är den, men inte för så länge till får vi hoppas!

Kristina

RSS 2.0