SandPapper.

Det känns ungefär som att jag svalt sandpapper, eller kanske som i den där reklamen med gubben som sitter och ska käka spagetti men det ser ut som taggtråd? Ja, ni förstår, bajsbajsbajs förkylning! Men jag kämpar på och tänker inte vara hemma en dag den här veckan! Hah, sug på den dumma bakterier!

Moa

Ps. Funderar på att göra en sån där rekomendation som Kricko har gjort några gånger.... måste bara komma på vad jag ska rekommendera, halstabletter kanske!? Hehe ;)

GAAAH!

hata. gossip girl.


Coldplay - The Scientist



Denna låt spelade jag och Mois på musiken i onsdags och nu sitter den fast i skallen! Jag kan varken sluta sjunga eller lyssna på den...

Kristina

TjoHo!

Idag har jag och Moa varit på stan för att inhandla allt som behövs till ikväll när vi ska se finalen av Eurovision Song Contest hos Jossi. Vi köpte lite annorlunda frukter (och nötter) som ska bli mycket spännande att smaka (hoppas bara att vi inte köpte något giftigt ;) ).

Väntar just nu bara på ett sms där det står vilken tid jag kan gå ner till Jossi. Haha, hoppas bara att de inte har glömt bort mig nu...

Kristina

H&M-stuff!


Detta (jeansshorts, väska, nagellack) plus lite annat (bikiniöverdel, mjukisshorts) kom idag med posten. Nu saknar jag bara ett par andra jeansshorts, bikiniunderdel, klänning och linne. Hoppas de också kommer snart...

Kristina

Tråååååkigt...




Haha, jag såg att Jossis familj hade köpt en ny lampa till vardagsrummet det är anledningen till dessa miner.

Jag sitter och tittar på bilderna från Jossis konfirmation förra helgen och pysslar lite med ljus, kontrast m.m. samtidigt har jag lite musik från Kent i öronen. Kunde de bli bättre? Ja antagligen, men detta är vad jag får nöja mig med för tillfället ;) Imorgon blir det andra bullar då jag och tjejorna samlas och tittar på Eurovision song contest, inte lika kul när inte Sverige är med, men tradition är tradition! Nu ska jag fortsätta med mitt tills ögonen inte orkar hålla sig öppna längre. Later! 

Moa

MosterGångerTvå!


Hoppas han blir gladare med tiden ;)

Yep, nu är jag moster för andra gången! Min kära syster fick imorse en liten pojk, 4080 gram (eller ja.. liten och liten? Han är dessutom 2-4 veckor för tidigt född!). Det är bara så tråkigt att man inte kan åka och träffa honom nu... Men om exakt tjugo dagar åker jag dit bort. Det ska bli roligt att träffa lillen och såklart, Jannis, den äldre systersonen.

Kristina

In The Ghetto.



Jag sitter och lyssnar på låten ovanför och dricker lite citronsaft, japp ni hörde rätt, citronsaft... det är pappa som har fått mig att gilla det så jag skyller på honom! Nu ska jag gå och käka lite middag som idag består av kyckling guacamole och pitabröd så jag kommer antagligen vara borta ett bra tag, hehe! Trevlig kväll :)

Sommar.




Trästockfestivalen -09 Ph: Moa

Jag vet att det är en himlans massa sommarprat just nu men vem kan låta bli att inte prata om det när det nästan bara är 2 veckor kvar!? Sen så får man väl bortse att lärarna försöker pressa in varenda litet prov tills nästa vecka, vad hände med "max-två-prov/vecka"?  Sommaren kommer i alla fall bli bra, det hoppas jag i alla fall.

Moa


Smashk Smashk!


Ja, jag har förberett med lite frukt-experiment (p.g.a att jag inte kan äta så mycket annat just nu). Jag har upptäckt många nya, goda grejer!

1. Saftiga äpplen tillsammans med kanel... Mums mums!
2. Päronbitar som man dippar i honung.

Mogen och saftig honungsmelon (dock föredrar jag vattenmelon!) är inte heller så dumt. Angående den där konstiga (enligt mig) frukten kiwano. JAG tyckte inte den var någon höjdare (men det är ju jag, den är iallafall värd att testa). Frukten var inte äcklig men det var väl inget MMMM-känsla direkt!!

Kristina

This Is My Life;

Idag klockan 21 på SVT 1 så är det andra delen av Eurovision Song contest (semifinalen). Idag är Anna Bergendahl med... Vi får väl se hur det går. Jag har sagt vad jag tycker, men vad tycker ni?



Kristina

Rise Against



Det är paus i Grey's Anatomy så jag uppdaterar snabbt med lite bra musik.

Moa

; FRUITS

Nu har jag och mamma varit och handlat grönsaker, frukter och teér i massor. Vi ska nämligen från och med imorgon göra en detox ända till söndag och många frukter och grönsaker som vi aldrig har sett förrut har inhandlats. Ytterst spännande!


Någon som smakat denna frukt någon gång? Den heter Kiwano.

Kristina

....



Jag har suttit och slitit med det här inlägget ett tag och insåg just att jag faktiskt inte har något att dela med mig av just nu. Så istället för att tråka ut er. Later!

Don't Panic

Var tvungen att lägga ut den här låten eftersom Moa inte har hört den!?!

 

Idag har varit en dålig dag för mig. Jag ska försöka att inte gnälla, hehe, men jag känner mig sååå himla trött, less, irriterad och så är jag förkyld! Det känns som att man inte alls orkar med något, vill bara gå och lägga mig och vakna 12 Juni (sommarlov!!). Det är väl bara att kämpa vidare. Ska till och börja med försöööka gå och lägga mig tidigt ikväll, då lär jag nog må prima imorgon!

 

Kristina


: FINALISTS

Då har man pluggat och hunnit titta Ugly Betty, Desperate Housewives och liiite Eurovision Song Contest... Man kan väl säga att det fanns med många speciella låtar? haha. De länder som gick vidare var i alla fall:

Bosnien-Hercegovina
Moldavien
Ryssland
Grekland
Portugal
Vitryssland
Serbien
Belgien
Albanien
Island

Det blir kul att se hur det går för Sverige på torsdag, jag gillade inte riktigt låten, men det är ju jag det.

Kristina

ESC Semifinal, del 1

Visste ni att första semifinalen av Eurovision Song Contest (ESC) är nu (började 21 på svt 1)? Isåfall vet ni det nu ;) Jag ska iallafall se Desperate Housewives men jag kommer nog ändå kolla lite grann på Eurovision Song Contest. Brukar ni titta på det?

Kristina

Nödvändig Fakta

 

  • Till er med tandställning! Ät aldrig quinoa (ngn sorts matvete, frön!?), fastnar så att du aldrig mer skulle behöva gå hungrig...
  • Jag ska aldrig spela basket utan skor igen, kan knappt gå på mina stackars fötter.
  • Jag använder ord som bajsapa, pruttunge m.m. oroväckande mycket. Är rädd för att jag sjunkigt till bajs och kiss åldern igen...
  • Min biologiläxa ligger och typ, skriker åt mig. Tyvärr kan jag ju inte hämta den pga mina onda fossingar, kanske inte var så dåligt det här med att vara utan gympaskor!
  • Jag ska NU gå och proppa i mig efterrätten  min systeryster Sofi har gjort.

Moa


BuHuHu...

Jag såg nyss att det mest troligt kommer att regna och vara molningt här uppe hela dagen. Jag är spyless på det här skitvädret! Jag vill ha sommar, sol och värme... NU!?! Det enda man kan göra är att fortsätta drömma sig bort...



Nä, nu måste jag kila iväg till skolan, ett svenska prov väntar på mig...

Kristina

Robyn - Be Mine



Jag håller antagligen på att göra alla i min omgivning nippriga eftersom att jag går och sjunger på låten ovan hela tiden. Spelar ingen roll om den är hur gammal som helst eller att jag gick och sjöng på den hela tiden för ett år sedan också, den är så fydundrans bra. Kan helt enkelt inte rå för det.

Moa

: Eighteen : Arton : Dieciocho : Dekaochto :

Haha, ja ni... Jag vet inte hur många inlägg som behövs skrivas för att övertyga er om att vi är heeeelt normala ;) Jag var i alla fall Stuck-in-the-80´s, därav de fräsiga benvärmarna och tightsen.

Förutom att jag sitter här och skäms, så gör jag alla jäkla läxor och prov som skolans alla lärare har gett oss. Men vet ni vad? Det är för min och Moas del bara 13 skoldagar kvar (18 inklusive helgerna) till sommarlovet!!! Helt ärligt så tror jag aldrig att jag har längtat såhär mycket efter ett sommarlov tidigare...


Ph: Kristina

Kristina

Just like Superstaaaars, suuperstars!


Vi fick ett ryck, det är den enda förklarningen jag har.

Haha, ni vet sådana där byxor Pippi Långstrump hade? De som var fluffiga, grön och gul randiga? Kopplar det inte, äsch det är iallafall de jag har på mig, hehe. Kunde för tusan knappt röra på mig och kunde "äntligen" använda mig av Benjamin (ni vet, fyra av fem toaster? Kanonkul?) uttrycket: Riktigt tight ass! Känns som att jag väntat hela livet på ett bra tillfälle att få använda det!

Kricko sitter antagligen just nu framför sin lilla datorskärm håller för ögonen och har någon sorts, panikattack!? Ja, hon vet att jag ska, och kommer publicera den där bilden på henne för ur askan och i elden går jag inte själv! Man måste bjuda på sig själv min vän.

Nu ska jag snabbt bort från datorn och käka lite, håller praktiskt taget på att svälta ihjäl...

Moa 

Ps. Funderar på om jag borde lägga detta inlägg under kategorin Mode, vad tycker ni ;) Ds.


WEIRD



Jag har en tendens att se väldigt oseriös ut på mina och Krickos "outfit" bilder, jag kan inte förstå varför!?

Samma Sak

Nu drar vi än en gång till kyrkan för nu är det nattvarden som gäller och vi vill såklart vara där när Jossi tar den! Efteråt far vi precis som igår hem till henne och firar lite och den här gången kommer även Lina, så det blir nog kul! Så ta hand om er om vi inte hinner uppdatera något mer idag och annars så syns vi senare!'

Moa

Konfirmation

Nu bär det snart av till kyrkan där vår kära vän Jossi ska ta konfirmationen. Sedan blir det väl fika av något slag (får man hoppas ;)). Så nu ska jag bara sätta iordning kameran dra på mig ett par brallor (vill ju inte gå till kyrkan med rumpan bar!?) och sedan åker vi, så vi syns/hörs senare!

Moa

The Feeling ;

Då är jag hemma! Haha, det var tänkt att jag och Moa just nu skulle sitta och titta på filmen "Imaginarium of Doctor Parnassus" men vi hann bara se ca tjugo minuter innan jag somnade (kämpade hårt med att hålla ögonen öppna, lovar!) så jag bestämde mig för att gå hem... Jag har kännt mig som en zombie EXAKT hela dagen så jag tror nog det är bäst för mig att bara gå och sova, godnatt!

Ni som inte tänker sova kan ta och lyssna på denna låt, mycket fin!

The Feeling - Sewn

Kristina

: Eva by Eva Longoria

Nu funkar blogg.se, hallelujah! Jaja, i alla fall, jag såg för någon dag sedan att Eva Longoria har släppt ut en egen parfym. Någon som redan har hunnit se det? För er som inte har det så heter den Eva by Eva Longoria. Parfymen ska bland annat innehålla doftnoterna citrus, bergamott, liljekonvalj, fresia och sandelträ. Jag ääälskar parfymer så jag är väldigt sugen på att köpa den här men jag vet ju inte hur den doftar (känns dock som att den doftar gott!), vad tror/vet ni? Luktar Longorias parfym gott?

Kristina

my HEART.



Lite musik innan jag åker för kvällen. The Perishers med My heart. Lyssna och njut!

KRISTINA!


Änn en gång inne på PUB i Sthlm, kan inte rå för att de hade så himla mycket fint där!

Blogg håller på att tjorva för min kära Kristina och det är därför hon tyvärr inte kan höra av sig något här på bloggen. Vi får helt enkelt hoppas att det löser sig snart! Ikväll kan ni i alla fall inte höra av nå mer från oss eftersom att VI kommer vara borta på konsert. Jag skall dansa och Kricko (sjuklingen) SKA sitta i publiken och se dansen hon missar att delta i. Men vi är glada ändå, heh :D

Moa

FASHION AGAINST AIDS

 



Har ni missat H&Ms nya Fashion against aids kollektion? Skulle inte tro det va? Jag gjorde i alla fall det, hehe... Men jag och min systeryster tänkte i alla fall beställa lite grejsimojs av det som finns kvar. Också, ni som hann få tag i de underbara, underbara, underbara (och jag använder aldrig ordet underbar!) halsbanden, var glad att ni fick dem för endel sitter fortfarande och sörjer att de är slut...

Moa

RöRiGT.






Kricko, öööhm... jag och Krickos älskade, älskade conveeerse.

Ska försöka komma ihåg var Kricko köpt sina kleder: Braller, Cheap Monday. Linne och tröja, lindex. Jacka, H&M och slutligen convööörse!

Och Moa: Leggings, bikbok. Linne, Monki. Kavaj, Vila. Örhängen, H&M och slutligen convööörse!

Sådärja, fick jag med allting nu? Tror det, så iväg och köp (hehe).

Moa

Hel Kul..... verkligen.

Jag håller i detta nu på att försöka ladda över mina bilder från minneskortet till datorn. Det kan ta en evighet eftersom att min dator har bestämt sig, för en tid sedan, att inte kopiera in alla bilder på direkten utan ta dem ungefär 20st åt gången. Ja, ni förstår nöjet med att ladda in cirkus 600 bilder. Wihooo-o-o-o......

: Hot sun

Soool!! Jaa, ni hörde rätt, idag har det varit varmt här i Norrland. Jag och Moa var efter skolan ute och fotade (haha, ni lär få se de knäppa/galna bilderna och kaaaanske filmen här längre fram) och vi höll på att dö, det var stekhett! Jag hoppas verkligen att det fortsätter såhär så att all snö försvinner någon gång. Jaa, jag har inte så mycket mer att skriva... Ska alldeles strax gå och plugga lite grann, har tyvärr prov i SO imorgon och jag skulle även behöva skriva klart referat-utkastet. Höres!

Tur att vi inte har såhär mycket snö kvar!

Kristina

HEMMA:COLDPLAY



Nu är jag hemma igen och har äntligen tillgång till ett fungerande internet. Vi påbörjar min hemkomst med lite musik från Coldplay. Fytusan vad surt att man missade när de var i Globen förra året, håller tummarna x1000000 att de kommer tillbaka för då, då kommer jag!


Då var en ny beställning gjord!


Beställningen från H&M

Ja, då har man gjort av med ännu mer pengar! Egentligen hade jag inte tänkt beställa något men det känns som att jag behöver mer "strandplagg" till Turkiet-resan i Juli. Herregud vad jag längtar men först och främst har jag ju Aten-resan att se fram emot! Jag önskar verkligen att det här jädrans sommarlovet kunde komma snart...

Kristina

: No Electricity!

Nu är jag tillbaka! Inatt vid 1-tiden kom strömmen tillbaka efter 23 timmar utan... Har nämligen inte haft någon el på grund av det där jääkla åskvädret som ägde rum i förrgårnatt! Har då inte heller haft internet. Idag är i alla fall allt som vanligt, och ni vet väl vem som kommer hem idag? Yep, Mooooa!

Kristina

A whole new person!


Ph: Kristina

Just nu känner jag mig verkligen som en helt ny person. Jag har nämligen tränat (övningar för mage, rumpa och lår, cyklat på motionscykeln och stretchat ut hela kropen) i över en timma, härligt! Sedan har jag avslutat allt med lite "hemmaspa" (scrubb, mask, massage, m.m) och nu känns det verkligen som att jag kommer att sova underbart inatt.

Just nu funderar jag på om jag ska gå och lägga mig i den nybäddade sängen och läsa något (inte läxor i alla fall!!) och bara njuta av ledigheten... Godnatt!

Kristina

Lite Grejs Från ASOS



Den här ringen är jag väldigt sugen på att köpa! Vad tycker ni?

Kristina

DERMANORD Moulding Cream

Bild tagen från dermanord.se

 

En hårstylingsprodukt som jag nu har använt i några månader är den här, och jag gillar den! Det är en naturprodukt och innehåller då inga onödiga kemiska ämnen och håret känns inte smutsigt när man har det i håret. På baksidan av förpackningen står det: Använd Moulding Cream till att forma ditt hår. Denna creamprodukt förtjockar håret, gör det mer fylligt och ökar texturen. Utmärkt både för lockigt och rakt hår. Moulding Cream gör håret hållbart, mjukt och ger även lite glans. Jag tycker det stämmer väldigt bra så jag rekomenderar verkligen den här hårstylingsprodukten. Cirkapriset är 145 kronor. 

 

Kristina


: Jihoo!

Då var resan till Aten bokad, 17 Juni åker jag! Ska hälsa på syrran som nu den 28 Maj ska få barn. Mycket spännande men även lite pirrigt då det bara är andra gången jag reser helt ensam, längtar verkligen! Har redan hunnit räkna ut att det är 35 dagar kvar. Alltså inte länge kvar! Här kommer lite bilder från när jag var där för ca 1,5 år sedan!

Parlamenthuset


Hos syrrans mans morföräldrar som bodde i bergen utanför ett ställe som heter Karditsa

 

Jannis, världens sötaste systerson!

Kristina


; Twohoho








Ph: Moa

Igår när vi var inne i stan så handlade jag lite grann, bl.a. klänningen (BikBok) och örhängena (H&M) ovan. På tal om örhängen... heter det verkligen örhängen eller är det öronhängen? Anyway, min syster kommer ner till stugan idag så imorgon åker vi än en gång in till stan och då ska, ska, ska en t-shirt från T-shirt Store vara inhandlad och ligga en påse på väg hem till mig! Punkt slut.

Moa

KortVäderRapport 2!

Hmm, livet är då inte rättvist! Ni har säkert läst hur bra väder Moa har där borta medans man själv inte är lika lyckligt lottad. Dock visar termometern ändå 12+ grader MEN vindarna är kalla och det är grått och tråkigt ute och det kallar jag inte bra väder! Jag har i alla fall varit och köpt nya numret av Cosmopolitan och en Choco Latte som jag tänkte njuta av här inomhus. Tanken är att jag ska samla lite ork för att sedan idas plugga lite grann, vi får väl se hur det går mis amigos.


Kristina

KortVäderRapport!


Ph: Moa

Jag ville bara uppdatera er om att det praktiskt taget är sommar väder nu! Hallelujha! Termometern mäter +13 grader i skuggan och vem vet då hur varmt det är i solen? Det kanske skulle vara någon grad varmare för att vara riktig sommar värme men vi är på god väg! Nu ska jag inte sitta framför datorn och dega utan gå ut och njuta av vädret! Ha en bra dag.

Moa


skööööör.



Jag presenterar er för..... mina skor från H&M! Nog för att jag har haft dem x antal månader men ni har ju faktiskt inte sett dem. Dessa planerar jag att ha på skolavslutning och efter det kommer jag antagligen aldrig, någonsin ta av dem. De får helt enkelt växa fast på mina fossingar (frääääscht!), hehe.

NU: Ta en välbehövd dusch och sedan ge mig ut på promenad. Later!

Moa

Half Baked


Då har man varit och inhandlat lite glass tillsammans med Lina. Måste ju förbereda för ikväll då det är Grey´s Anatomy (kanal 5, klockan 21:00). Hade tänkt göra liiite läxor idag men jag tror jag gör de imorgon istället, man måste ju faktiskt vara lite ledig också! Nu blir det nog i alla fall att gå och tvätta bort sminket och ta på myskläder, vi höres!

Kristina

Jag Är inte ALLS glad...



Jag ska se-e KENT i sommar, jag ska se-e KENT i sommar och se-e-edan THE SOUN-OUNDS och se-e-edan THE SOUND-OUNDS och se-e-edan THE SOUNDS (kan fortsätta hur länge som helst!). WIHOOOO!

Moa

ARTISTRY Absolute Oil-Control Foundation

I fredags fick jag hem Artistrys foundation för fet hy. Jag har nu använt den några gånger och jag måste säga, jag älskar den! Den är väldigt lätt och den innehåller inga oljor och den ska tydligen absorbera och reglera talgansamlingar också. Min hy blev inte alls blank under dagen och den jämnade ut hudtonen jätte fint och naturligt. En till bra sak är att den har SPF (Sun Protection Factor) 15. Det finns helt klart en färg för alla, då det finns 13 olika nyanser att välja mellan. Jag beställde från Amway.se och man får då skicka tillbaka helt gratis om inte färgen passar en. Jag rekomenderar helt klart den här foundationen för alla som har fet hy.

Kristina

Ring-a-ling-a-ling-ling





Dessa är mina favoritringar, nog för att det antagligen är mina enda ringar också (förrutom en liten skit) men so what. De är i alla fall från Gina Tricot, Glitter, H&M också den med peace-märket är min mors gamla. De här fyra pryder mina fingrar praktiskt taget varje dag och det kommer de nog göra en ganska lång tid framåt, tills jag hittar fler favoriter förstås. Btw, ni som bor i Stockholm kan ju höra av er om ni hittar en tunn ring med sicksack-mönster. Den finnes antagligen någonstans på Söder, jag saknar min gamle vän något otroligt!

Moa

Why Won't You Be Mine?

 

Eftersom att jag inte har kommit på något vettigt att skriva på hela kvällen får ni istället se något som ligger högt upp på min önskelista. Detta linne som inte ser mycket ut för världen har under en längre tid funnits i mina tankar och fastän jag har försökt glömma, har det tyvärr inte gått. Problemet är bara det att det kostar liiite för mycket och jag är liiiite för snål, okej, mycket snål då. Jag får helt enkelt fortsätta plåga mig själv genom att gå in och titta på det varje dag, varje timme, heeela tiden......

Moa

Förbannade tjorv!

Äntligen! Som jag har tjorvat med det här inlägget och de här bilderna (dagens outfit), det är inte lätt att fota (därför längtar jag efter Moa, kom hem!!). Jaa, idag har jag inte så mycket planerat, så jag lär nog sitta och proppa i mig lite glass!
Kristina

BouncE



Kommer ni ihåg när jag var i Sthlm för någon vecka sedan? Jo, då var jag också på dansföreställning i Globen. The Last Bounce hette den och var just dansgruppens Bounce avslutningsföreställning. Det var antagligen det maffigaste jag någonsin har sett. Globen som var så stort att det tog andan av en och dansnumren som var absolut de bästa någonsin. Ni som inte var där missade verkligen något och ni som var där, visst var det otroligt bra!?

Moa

No SunDay!

Just nu känner jag mig lite duktig! Jag har storstädat mitt rum, skrivit klart min analys och ... ingenting annat. Jag tycker verkligen inte om söndagar, man känner sig alltid så seg och rastlös. Jaja, jag ska inte fortsätta att tråka ut er med det här inlägget, så jag går och målar mina naglar. Bye!

Kristina

4Wedge

Jag gillar! Vad tycker ni?

Kristina

Baka Baka Liten Kaka

Puh, då har man bakat lite Chokladbollar också! Blev så himla chokladbollar-sugen så jag var tvungen att göra några. De ligger just nu i kylskåpet och väntar på mig tillsammans med smultroncider, man kanske skulle gå dit?

Kristina


hälsningar från stugan! (varning för mycket stavfel!)

JA, JAG BLOGGAR LITE SNABBT FRÅN PAPPAS MOBIL, DÄRAV DEN STORA TEXTEN. JAG SKULLE BARA SÄGA ATT JAG HAR DET BRA I STUGAN OCH INOM SNAR FRAMTID HAR JAG FÖRHOPPNINGSVIS TILLGÅNG TILL VANLIGT INTERNET. HEJS SÅ LÄNGE! :)

; TrE

Jag har verkligen tråkigt just nu! Jaa, resultatet av det blev de här bilderna...



Kristina

På G...

Då har man nyss varit och vaccinerat sig, ska ju utomlands i sommar och då vill man ju inte bli sjuk. Mår mycket bättre idag, kan det kanske bero på att man har duschat och klätt på sig andra kläder än pyjamas?

På väg till Thailand för något år sedan

Kristina

HeJS


Ph: Moa

Bild från när jag var i Estocolmo för nån vecka sedan.  Längtar tillbaka! Men nu väntar en hel vecka i stugan vilket kommer bli bra. Så vi får se om jag får något internet där annars, tjing!

Moa

KamERA





Det har dykt upp lite fakta här på sidan bl.a. lite om min kamera. Så jag tänkte ni skulle få veta lite mer. Jag fotar med min älskade Nikon D90 som jag köpte för bara ett par månader sedan men den fungerar kanon bra! Till den har jag ett macro objektiv (Tamron AF SP 90/2,8 Di Macro 1:1) och sedan delar jag på två nikkor objektiv med min pappa, vilket ett är 18-55mm och det andra ett tele med 55-200mm. Det är ungefär min utrustning vilket jag tycker räcker än så länge, (fast det skulle inte göra något om ett vidvinkel eller 18-200 hoppade ned i min väska!), eftersom att jag inte är så jätte avancerad. Mitt nästa köp hoppas jag kommer bli en riktigt bra reflexskärm, och då måste jag få Kricko att stå modell för mig, ni får hjälpa till att övertala henne!

Moa

FinaLLy

Just nu är jag glader eftersom jag nyss fick mina Converse! Bilderna har inte så bra kvalité då de är fotade med mobilkamera. Min kamera är tyvärr sönder...

 

Kristina


OUTFITTERS


Ph: Moa

Urban outfitters i Sthlm är den absolut finaste affären någonsin! När man väl har gått in så vill man inte gå därifrån, tror jag tar med mig sovsäck nästa gång och flyttar in!

BOOORING

Kate Winslet på omslaget av en gammal ELLE-tidning


Alltså nu är jag ganska så less på att bara vara hemma och inte göra någonting alls! Har ingenting att göra och det gör mig galen!? Jag har inga vecko/månadstidningar att läsa, inget bra är på TV, datorn börjar bli tråkig och alla är upptagna med skolan och andra saker. Suck suck... Något förslag på vad man kan göra???

 

Kristina


: STRÅLANDE


Ph: Moa

Idag var det för omväxlingskull ganska bra väder så jag, som är väldigt morgontrött, blev något piggare av att se en klarblå himmel imorse! Men sen så skulle ju såklart skolan komma och förstöra mitt strålande humör genom att pracka på oss en massa läxor. Jag känner mig lagomt possitiv just nu men jag kan iaf le lite åt att vi har sovmorgon imorn. Nu blev det här ett sådant där tråkigt skol-inlägg, men det överlever ni (hoppas jag!).

Moa

Jag kan inte vänta!?!

Alltså nu har jag fått vänta i flera veckor på mina jeansshorts från H&M! Kollade nyss när leveransen var planerad och till min besvikelsen kommer de inte förrän vecka 22 och vecka 24!! Nog för att jag inte har så stor användning för dem nu (snön har inte smällt och det är kallt ute) men man vill ju ändå ha dem uuuutifall solen skulle titta fram.

Kristina

YES or NO?

För någon vecka sedan var jag på stan... Där testade jag ett par leggings men jag köpte dock inte dem. Nu någon vecka senare när jag kollar på lite bilder så börjar jag ångra mig lite grann! Vad tycker ni, gjorde jag rätt som inte köpte dem?


Leggings från Lindex

Kristina

Phish Food


Nu har Moa kommit hit och med sig hade hon Ben and Jerry´s (våra bästa polare!). Vi sitter just nu och finslipar bloggen, mycket tufft! Vi lär väl sitta här och försöka tills klockan åtta för då börjar Top model och då dissar vi er! Ni får ha en finfin kväll så ses vi.

MånDag

Jag måste bara berätta att Moa är bäst! Jag har letat som en tok efter gråa converse i min storlek och ni kan ju gissa vad Moa hittade igår... Hallelujah! Nu får man bara hoppas på att de kommer snart för jag orkar inte vänta så länge!!?!

Bilder lånade från Brandos.se

Kristina

MonDay.



En ny vecka och om cirkus 35 minuter drar jag iväg till skolan för lite svenska samt matte och syslöjd, mycket intressant. Och medan jag sitter och sliter i skolbänken får Kristina ligga hemma och ta det lungt, livet är då inte rättvist! Ses senare.

Moa


SUN






Väskan är från Lindex.

Bilder från för någon vecka sedan när vi var och åt shit-pommes friets på grillen ;)

BIKBOK HIGH SUMMER



Bikbok High Summer

Första inlägget i den nya kategorin med det påhittiga namnet Mode som nu tillägnas bikboks lookbook inför sommaren 2010! Vi gillart!


KLART! (typ)


Nu är designen nästan fulländad, kanske lite ändringar sker (bakgrunden blev liiiite gryllig) men annars kommer väl bloggen dra igång på riktigt alldeles snart. Kristina måste bara återhämta sig efter att ha tagit bort halsmandlarna sen så är vi igång!

Moa

 


RSS 2.0