OTUR

Jag vill börja med att säga att jag är sur! Det är sommarlov och man åker hit till Aten på semester och så får man de där onda vattkopporna (jag hatar er!!). Anledningen till att jag skriver detta gnälliga inlägg är mest för att säga att jag kanske inte kommer att höra av mig på några dagar och isåfall varför. Hoppas nu alla håller sig friska och krya!

Btw, jag har lite bilder som jag kommer att lägga upp lite längre fram ;)

Kristina

HAPPY BIRTHDAY

Idag är ingen vanlig dag för det är Moas födelsedag! Gratulerar med dagen får jag ta och säga. Jäkla synd att vi inte kan träffas idag då varken jag eller Moa är hemma, jag som var/är så himla sugen på tårta! ;) Jag får helt enkelt be Mois skicka hit en liten bit...

Hoppas du får en underbar dag, kraaam!

Kristina

Sköldpaddor




Sköldpaddor? Yep! Jag hade bestämt mig för att köpa en present åt min systers äldre son eftersom man inte träffar honom så ofta. I skallen tänkte jag mig någon cool leksak, något med Spiderman kanske? Haha, men nej, han ville ha sköldpaddor, så ni kan gissa vad jag köpte åt honom (tillsammans med hus, mat m.m) ;) Jag har läst lite om sköldpaddor på datorn och tjejerna ska tydligen ha en kortare svans och plattare skal än killen. Jag vet nu inte om vi inbillar oss, men det ser ut som att det är en kille och en tjej och därför heter de Mickey och Minnie (Jannis som har döpt dem).

Kristina

Så här ligger det till...

...imorgon far jag iväg till stugan och är där resten av sommaren (förrutom veckan i sthlm), och där kommer jag antagligen inte ha tillgång till Internet på minst en vecka då min laptop fortfarande är på rep. Jag hoppas att Kricko hör av sig lite för annars kommer det stå helt tomt här i någon vecka. Men för att inte bara se det negativa så kan vi ju fokusera på det positiva. När jag kommer tillbaka kommer jag antagligen ha en massa ny inspiration och blogglust, ja, vi håller i alla fall tummarna för att det blir så! Vi får se om jag hinner höra av mig nå mer till er imorgon men annars så syns vi om cirkus en och en halv vecka! Over 'n' out!

Moa

Norrland


Ph: Moa

Ibland är det ju inte så där helt dumt att bo i norrland!

Moa

Godmorgon!

Godmorgon på er! Tyvärr hinner jag inte skriva så mycket mer än godmorgon eftersom att jag drar och köper glass med Jossi nu! Good day!

Moa


TheKillers and Today



Idag har det varit min "nästan födelsedag", eftersom att min syster kommer missa min födelsedag pga jobb så ville hon fira innan vi åker bort. Och mig skadar det inte att fira två gånger, två tårtor sitter lika bra som en, hehe ;) Så har läget under dagen varit i alla fall men nu ska jag börja bege mig mot sängen och min otroligt långa bok som måste bli utläst snart! Nattens.

Moa

LIAR


Från balkongen

Jag har nu insett att jag inte kommer att upptadera så mycket här i bloggen som jag trodde jag skulle. Det känns nämligen inte så frestande att sitta vid datorn när det är hundra grader varmt... Hursomhelst, jag har det toppen, har fått äta mina efterlängtade, älskade giros, ostpajer och croissanter :D

Under nästa vecka ska jag försöka att fota lite mer intressanta/roliga bilder så ni inte får så tråkiga inlägg av mig (hoppas bara inte jag säger för mycket nu). Ses!

Kristina

Naxos



När regnet bara öser ner hade jag inte tackat nej till att vara tillbak på Naxos (bilden ovan). Jag kan inte förstå att det var ett helt år sedan jag senast badade i det turkosa medelhavet och låg i skuggan med en bok. Jag saknar det som tusan.

Moa

Genomskinlig grå blir jag utan dina andetag


!"#¤%&/)?=

Gaaah, vilken sur kväll! Jag satt i flera timmar och redigerade bilder från när Sofi hade dans med barnen på fotbollsskolan idag och självklart ska photoshop få nå knepp och behöva stängas ner! TIO bilder.... flera timmars arbete.... förlorade!  Elektronikprylar hatar mig och från och med nu hatar jag dom tillbaka! Godnatt.

Moa

Randigt



Jag laddar upp den här bilden eftersom att jag tror att Kricko missade våra "otroliga" ansiktsmålningar från när vi hade föreställning på dansens dag! Nog för att hon antagligen såg de på vårshowen, men äsch!  Nu ska jag fortsätta redigera bilder från tidigare idag så, see you guys later!

Moa

HOT!


Jag lever! Kom fram till Aten klockan 1 inatt (svensk tid) och jag säger bara en sak, VARMT! Har haft jätte svårt att sova eftersom att det är så kokhett. Man höll även på att dö för några minuter sedan, när vi var ute och handlade och växlade pengar! Haha, man måste iallafall försöka att njuta av värmen för man vet att när man kommer tillbaka till Sverige, då fryser man nästan ihjäl ;)

Kristina

Foto

Nu åker jag iväg för att fota när min syster har dansundervisning! Så vi hörs senare!

Moa

7 dagar kvar tills jag fyller år!




Två bilder från när vi var och tittade när niorna gick balen förra veckan.

Nu ska jag krypa till kojs. Så vi, hörs imorgon!

Moa

MAT



GUD! Håller på att hungra ihjäl. Jag måste nog vänja mig vid att inte äta mastigkladdkaka, glass eller en stoor toast varje dag, nu när jag inte har mina fika buddy här nå mera.  Också måste jag lära mig att äta lunch vilket jag aldrig riktigt fått grepp om här hemma (kan vara pga att jag sover fram till lunch?). Nu ska jag i alla fall slänga i mig körv och mackisar!

Moa

Dear Friend



Eftersom att Kricko tydligen vägrar att ladda upp bilderna på sig själv sen i lördags får jag ta tag i saken själv!

Moa

Ps. Och kan någon, snälla, banka lite vett i hennes skalle och säga att det INTE ser ut som att hon har "järnmun"!? Jag menar, vem är det som har järnmun om inte jag!? Ds.

DagenS

Då är man packad och klar! Ska nu inom några minuter åka till flygplatsen, tur säger jag bara att det inte är strejk. Vi får höras, jag tror inte (men jag vet inte) att upptaderingen från min sida kommer att förändras något eftersom jag har tillgång till dator hela tiden :) Bye!

Kristina

Säsongsavslutning



Är det bara jag som är sjukt taggad inför säsongsavslutningen av Grey's Anatomy ikväll!? Kan knappt hålla mig, är det onödigt att, en halv timma innan, gå in på nätet och titta på avsnittet? Funderar allvarligt på att göra det....

Moa

Bra och Dåligt!


Mosters älskling!

 

Jaopp, nu är det mesta fixat till imorgon när jag ska upp tidigare än tuppen (klockan 3). Idag var det många "hejdå" som sades och det är verkligen tråkigt, men man måste se det positiva som ska hända :) Till exempel, jag kommer få se min älskling och så får jag min efterlängtade sol. Haha, alltså det här låter hemskare än vad det egentligen är! Jag menar, 8 veckor är väl inte så mycket? *host host*

P.S Ingen glömmer väl bort Grey's Anatomy? D.S

Kristina

NO.

Nu är det slut, finito! Jag kommer inte träffa vår kära Kristina nå mer på hela sommaren. Nu ska jag gå och tröstäta glass, titta på vänner och drunka i mina egna tårar. Hejdå!

Moa

I WANT ONE!


Man ser ständigt supersnygga personer (till exempel Moa) med supersnygga kavajer på stan, televisionen och i tidningar och jag har kommit fram till att jag också vill ha en kavaj! Men vilken färg? Vilken tycker ni bäst om?

Kristina

8 dagar kvar tills jag fyller år!


Väst, hood och velourtights - BikBok. Väska snodd av syster. Armband - lindex, ring - Gina Tricot och till sist CONVERSE!

Nu säger jag godnatt!

Moa


FEARS....

Rädslor eller fobier har ju alla någon form av. Jag har ett par och här är två stycken jag ska avslöja för er läsare!

Número UNO: Grodor. Jag har inte alltid varit rädd för grodor utan det blev efter en sommar i stugan då de praktiskt taget invaderade. Så varenda gång jag är i stugan och är ute och går kan jag nästan inte slita blicken från marken eftersom jag framför allt är rädd för att trampa på en groda (fast det skulle ju inte vara så trevligt om de attackerade heller, hehe). Och pappa och mamma är ju alltid lika snälla och försöker skrämma livet av mig genom att ropa att det ligger grodor överallt, verkligen kul...

Número DOS: Fåglar. En nylig upptäckt fobi, igår faktiskt! När jag var ute och gick med min lilla vovve igår låg det en skadad fågel på marken och jag märkte snabbt att det satt en massa stora fåglar uppe i träden. Sen så var det inte så där jätte kul när de började komma närmare och flyga just ovanför min skalle. Jag fick såklart panik röck upp Kasper (min hund) i famnen och började tokspringa och skrika, det här är inte vanligt Moa beteende så ni förstår hur hemskt det var! De typ förföljde mig, höll för tusan nästan på att skita på mig! Så efter min traumatiska upplevelse är jag rädd för fåglar! Nog för att jag alltid har varit rädd för fåglar men det blev absolut värre efter igår!

Nu fick ni veta två av mina rädslor, så nu borde det ju inte vara mer än rättvist att ni berättade om någon av era farhågor. Vad blir ni rädd/skrämd/skakis av?

Moa

HEARTS





Från i lördags.

Un Poco :


Köpte dessa skor men även lite andra saker.

Då har man varit på stan med Mois för tredje dagen i rad (fast som Moa sa, Lina joinade oss idag) och gjort av med alldeles för mycket pengar... Tänk att man kan hitta grejer här i lilla skithålan ;) Jag måste även vara helt ärlig och säga att jag faktiskt har börjat få liiite resfeber, men bara liiite!

Kristina

THIRD DAY!


Världens snedaste långfinger!

Tredje dagen i rad var jag och Kricko på stan och fikade (fast idag joinade Lina oss) så vi har kommit fram till att de här sommarlovet kommer sluta med att vi rullar fram om vi fortsätter fika i den här takten. Fast sen så kommer vi ju inte ses på så lång tid så.... Åhh! Kommer sakna skitungen. Hela 8 veckor kommer vi vara åtskillda, hur ska jag klara mig!?  

Moa


......................

Ingenting funkar på den här bajsdatorn, vi får helt enkelt höras senare!

Moa

1, 2, 3 testar! Hmm, ska bli spännande att...

dsc02437 (MMS)

1, 2, 3 testar! Hmm, ska bli spännande att se hur detta inlägg kommer att bli, det är ju bloggens första mobilblogg ;) Jag håller i alla fall på att packa men jag försöker även lära mig några grekiska fraser men jag har upptäckt att det skulle underlätta en hel del om man skulle lära sig deras tecken till bokstäver :) Kristina


: Glass : Ice cream : Helado : Pagoto :

Idag skiner inte solen, men skönt är det iallafall! Jag och Moa, som är glassomaner, passar alltid på att köpa glass när det är väder för det. Sååå, ni kan ju gissa vad vi ska göra nu ;)

Kristina

12 dagar kvar tills jag fyller år!

Jag sitter och håller på att försöka snickra ihop en önskelista (eller kanske snarare sy eftersom att den består av mycket kläder..). Dregglar över en massa alldeles för dyra smycken på fashionology.nl och en del helt onödiga prylar från t.ex. topshop. Fast man kan väl ta sig friheten att lägga till de på sin önskelista för jag menar, det är ju ändå en ÖNSKElista!? 

Moa

The First Day Of The Summer Vacation


Lätt att se vem som är vem! (Kristina = Gråa converse och Moa = Svarta converse)

Godmorgon allesammans! Är det fler än mig som känner sig som världens gladaste? Jag går runt här hemma, sjunger och känner mig lycklig. Dock borde jag inte känna mig sååå glad eftersom jag måste städa mitt rum, som ser ut som ett bombnedslag, och börja packa (Jepp, ni hörde rätt! Det blev inte att packa något igår som jag sa att jag skulle) men, men... Man kan ju inte vara annat än glad nu när det är sommar!

Kristina

SOMMARLOV!?!



Det känns så underbart att kunna säga "Sommarlov" och att veta att man får göra vad man vill, inga dumma läxor som förstör! Moa fick gå tidigare från kyrkan eftersom hon skulle gå och kolla när hennes sistah tar studenten. Hon missade då min och Annies gråtstund utanför kyrkan, hehe. Tycker det känns så sorgligt att jag och Annie, som har gått i samma klass sedan 6-års, nu ska splittras... Jag och Jossi har ju också gått tillsammans sedan 6-års men vi kommer ju fortsätta att gå i samma klass.

Nä, nu ska jag gå och tvätta bort sminket eftersom det bara är kladd, sedan ska jag nog börja packa till Aten-resan (åker om 6 dagar!!), See ya!

Kristina

Juni 10, 2010


Saknar tiden då mina svarta converse var så här rena.

Bläääää, tror jag kommer falla ihop död av utmattning snart. Bajs. Konstigt eftersom att jag sov en timme längre imorse, ofrivilligt! Fast jag har börjat bli bra på det här med att hinna göra alla morgon sysslor på cirkus en kvart för att sedan springa som tusan till bussen (undantag idag då vi skulle gå).  Ikväll drar i alla fall Kricko med mig på niornas bal och vi hoppas på lite sol och värme så att vi slipper stå och frysa fingrar och tår av oss som vi gjorde igår när studentbalen var (som min systeryster gick på!). Nu ska jag dra täcket över huvudet tills pappsen kommer hem och det blir käk! Later.

Moa

NOO!?!

Är det någon mer än mig som såg Grey's Anatomy nyss? Herregud vad hemskt! Just nu längtar jag som bara den till nästa onsdag! Vad tror ni kommer att hända?

Kristina

Filmen.



Igår var som sagt jag och Kristina och tittade på den nya Robin Hood filmen som ÄNTLIGEN(!!) hade premiär här i hålan. Jag som gillar filmer som King Arthur, Troja och framför allt Gladiator tyckte att filmen var, nästan jätte bra, hehe! Fyra av fem toasters helt enkelt. Orkar inte sitta och skriva någon lång utvärdering av filmen så det här får duga, men jag kan i alla fall säga att jag rekommenderar filmen, mycket!

Moa

Prince oh thieves.



Nu drar jag och Kristina iväg och tittar på Robin Hood. See you guys later!

iHemligt!

Nu har jag kommit på vad jag ska köpa till Moa, som fyller år den 24e Juni! Hoppas att hon kommer gilla det jag har tänkt mig. Nu Moa, nu är du nyfiken va? ;)

Kristina

OLDIE


Jag har en känsla av att jag och Kricko borde ta nya såkallade "outfit" bilder snart. Har publicerat de här i x antal veckor och gjort bort mig själv gång på gång.....

Så var måndagen avklarad och endast tre dagar kvar tills skolavslutning och sommarlov! Imorgon är det fotbollstunering på skolan fast lilla jag kanske inte kan delta eftersom att jag hostar som jag vet inte vad och efter jag ansträngt mig låter jag som en kråka (dålig jämförelse). Fast tur det kanske, det var ju faktiskt Kricko som tvingade mig att anmäla mig fastän jag s-s-suuuuuuger på fotboll och nästan varje gång lyckas jag göra bort mig på nått sätt. Fast nu ska jag glömma allt om fotbollstuneringar och sova en godnattssömn och vakna upp pigg och kry imorgon.

Moa

The Hairdresser;

Då har man varit till frissan. Jag klippte lugg den här gången och jag ångrar mig redan (hoppas jag vänjer mig med tiden)... Jag ser helt mongo ut :( Få se om jag vågar visa mig i skolan imorgon!

Btw, alla som skickar sms, jag kan inte svara, har inga pengar på mobilen och mina gratis sms gick ut för någon dag sedan. 

Kristina

Nevah!

Jag varnar er allesammans! Tro inte på vad Mois skriver, det är jag som utsätts för mobbing av henne! Hon är oooooond, skydda er själva!

Kristina

TummenUpp!



Så här glad är jag för att vi har städat ut våra skåp i skolan idag! Jeflar vad skönt att slänga bort praktiskt taget vartenda litet papper och jag kan säga att jag cyklade hem två kilo lättare, bokstavligt talat, böcker väger ju för tusan mycket, hehe! Nu ska jag fortsätta fightas med Kricko på msn (det är inte schyst med nätmobbing Kricko!) och sedan hitta på något.

Moa

Big, Bigger, The Biggest!


 

VARNING FÖR LÖJLIGT INLÄGG! Mamma var och handlade igår och jag tyckte att det mesta hon köpte var värsta stort... Ni ser ju jordgubbarna, de är ju enorma (från Kroatien)! Sen chipspåsen, det står ju dock maxibag, men ändå!

 

Anonym (Kris-Tina)


Göllish!

Mobba inte kvalitén på bilderna! ;)

Jag vet inte om jag har berättat det här men jag sitter faktiskt kattvakt åt Saffran. Hennes ägare är just nu i Stockholm men de kommer tillbaka imorgon. Nu när jag tänker på att hon ska åka hem så börjar jag bli lite ledsen... Det har varit väldigt mysigt att ha henne här.

Kristina

PROFFS




När jag ändå var igång slog jag till stort på två bilder!

Saltvattenspray! Jag som oftast inte använder några hårprodukter alls har fastnat för den här saltvattenssprayen från Proffs. Jag använder den lite då och då och den ger bra struktur till håret och håret får, haha det här kommer låta löjligt, den där "strandlooken". Saltvattenspray var grejen helt enkelt!

Moa

Juni 5, 2010

Kricko när du ser det här ring, ring, ring! Annars blir jag sur, sur, sur.

Collage.


Från vänster: Topshop, H&M och de sista tre är från cocoo.

Jag är en riktig amatör på att göra collage men eftersom att min dator ska in på rep kan jag inte sätta in några nya bilder på den för tillfället. Så här får ni ett litet (fult) collage på finfina smycken!

Moa

Ännu ett skolår avklarat!


En bild från i lördags när vi tittade på ESC

Sommar, sommar, sommaaaaaaaaar! O yeeeah! Jaaaa!!?!?! Jag är världens gladaste, eller Moa är nog lika glad som mig antar jag ;) Ni förstår, idag så var det sista "riktiga" skoldagen. Nästa vecka är det bara städning, fotbollsturnering m.m som gäller, alltså inga lektioner! För att fira detta bjöd mamma mig på lunch på thai-restaurangen. Mums mums! säger jag bara.

Kristina

STJÄRNFALLET





Moa


WEHEARTIT

                
                     
         
Bilder från: weheartit.com

Jag har just suttit och käkat lite glass, ben&jerrys rättare sagt (som förresten är världens mest överprissatta glass!). Och jag insåg just att ungefär 99% av gångerna jag skriver här på bloggen har jag antagligen just ätit, sitter och äter eller ska äta något, ni måste ju tro att jag äter 24/7, hehe! Idag gjorde jag i alla fall bort det sista matteprovet och det blev en storslagen överraskning, süüüüper nöjd! Så nästa vecka är det skolavslutningsvecka som i år är extra speciell eftersom att min kära syster tar studenten! Fullt upp blir det och super kul!

Moa


SuCk!


Det är nästan så att tårarna rinner! Igår var det så varmt och skönt, solen sken och idag... och idag ösar bara regnet ner. Hur kan vädret ändra sig så himla snabbt?

Kristina

Gnäll

Jag erkänner, jag har varit hemma... en HALV dag från skolan. Jag som bestämde mig att jag inte skulle vara borta från skolan någonting, fast man kan ju säga att jag gick hem för att skydda mina polare som antagligen blev galna på mina nysattacker (höll på att nysa ut hjärnan ett par gånger, hehe) och snorningar. Men nu har mamma köpt hem all världens medicin mot förkylning så här ska frisknas till tills imorgon! Ohh juste jag måste bara klaga på en sak till och sedan ska jag sluta, igår natt var allvarligt talat oooolidlig. Tänk er att ligga hemma med världens nästäppa utan nässpray!? Det slutade med att jag somnade vid 4- halv 5 inatt, kändes suuuper att vakna två och en halv timma senare. NU slut på gnäll!

Sneeziiing


Ph: Kristina

Vad har hänt? Jag har mått relativt bra hela dagen men direkt efter kondistestet så blev jag tät i näsa, tårögd och fick nysattacker! Några tips på vad man kan göra?

Förresten, är det någon mer än mig som längtar till säsongsfinalen av Desperate Housewives? Jag kan inte vänta något mer, man höll ju på att dö förra veckan när det slutade som det gjorde... I alla fall, om inte så länge så börjar Ugly Betty och då går tiden fort till Desperate Housewives ;)

Kristina

RSS 2.0