YEeY!

Imorgon drar vi till skogs! Bokstavligt talat! Jag ser fram emot att gå med +10 kilo på ryggen. Jag ser fram emot att göra mina, öhm "behov", i ett buskage. Jag ser fram emot att bli väckt på morgonen av frusna polare. Jag ser fram emot att äta pulvermat i tre dagar. Och jag ser fram emot att ha en riktig bra vistelse i djupast vildmark! Vi hörs om tre dagar.

Moa

Help Wanted!

Jag är i stort behov av leggings! Synd är det att jag aldrig hittar något när jag är i desperat behov av det. Däremot när jag inte behöver något eller när jag har bestämt mig för att spara, då hittar jag massvis! Undra om det kan bero på pressen? ;)

 

Kristina


EXCUSES


Hallå hallå! Även jag får väl ta och be om förlåtelse för den dåliga uppdateringen, men jag säger som Moa, skola... skooola! Den senaste veckan har det stått väldigt stilla i mitt huvud, och inte bara vad gäller bloggandet! Ni vet, vardag, tider, rutiner och att få igång hjärnan efter flera veckors semester är ett hårt arbete det också! Jag måste även hålla med om en till sak som Moa skrev, jag känner att jag också skulle behöva hitta "mitt" ämne att skriva om i bloggen, min "nisch".

Nu iallafall har min efterlängtade helg kommit och jag kan inte annat än skrika glatt! En sak som är säkert är att jag kommer att sova underbart inatt, utan väckarklocka!!?!

Kristina

FUNDERAR


Gaaaammal bild på mig och Jossi (håret och pannan!)

Haha, denna blogg kan man säga började på topp och nu sakta och säkert har slutats uppdateras. Jag får väl be om ursäkt för min del (Kricko, UPPDATERA!), och jag ber verkligen om ursäkt bloggen! Och jag ska inte komma med nå bortförklarningar (en men bara EN! Skola säger jag bara, skola). Ska försöka bättra mig men först måste jag bara veta vad det är egentligen jag vill skriva om här på bloggen. Det känns som att det är det viktigaste just nu är att hitta min nitsch (kallas det så?) här på fashionbombs! Jag ska ta mig en funderare och återkommer inom snar framtid, förhoppningsvis med lite mer kunskap om vilket ämne jag vill rikta in mig på.  Så vi hörs!

Moa

Skolstart



Två bilder från Rhodos

God morgon! Då var det måndag och det innebär skolastart. Jag vet egentligen inte vad jag tycker om det, igår kändes det hemskt men nu tycker jag inte det känns lika jobbigt. Det enda som irriterar mig med skolan är alla framtida och jobbiga läxor man kommer att få!

P.s Anledningen till att jag inte har hört av mig är enkel, jag hade helt glömt bort bloggen! Förlåååt... D.s

Kristina

THE KETCHUP SONG



Haha, nostalgi!

Moa


JUST LIKE A WAVIN' FLAG



Vi börjar dagen med lite musik! Godmorgon!

Moa


ACNE

 

Nu ska jag skriva ett inlägg som faktiskt hör ihop med vad våran blogg heter, FASHIONbombs. Så... kommer ni ihåg linnet jag inte kunde släppa från Acne?

Det har kommit ett nytt... bajs! OCH jag har provat det... bajs! Och det satt som en smäck...bajs! Och det kostar 745riksdaler... bajs! Och, jag är för snål... BAJS!

Moa

Lord Of the Rings

Sagan om ringen, igen. Heeeela triologin, igen. I vintras läste jag den första boken, orkade knappt ta mig igenom den, men jag har väldigt svårt att bara sluta läsa böcker som jag väl påbörjat. Men nu har jag verkligen inte lust att se filmen, men gör det ändå!? De är ju bra, och en tanke som har slagit mig. Hur kan ringen passa på allas fingrar? Frodo är ju hobbit, borde inte han ha väldigt små fingrar medan t.ex. Isildur som enligt wikipedia var över 2 meter lång borde ha typ minst dubbelt så stora fingrar? Haha, tankegångar. Men nu får ni inte tro att jag är någon hängiven sagan om ringen-följare, because I ain't! GO... motsatsen till sagan om ringen!

Moa

Ps. Gollum rules, haha! Ds.

Intressant...


PDOL

Godmogron! Vaknade för ett tag sedan men av någon orsak började jag titta på Våra bästa år så har inte rest mig från soffan förren för ett par minuter sedan. Så nu blir det frukost och på menyn står det äggmacka. Och jag kan nu konstatera att jag är äggkokare av världsklass! Ursäkta mig, men nu ska jag käka mina mackor och kika på Topmodel under tiden. LATERO!

Moa

Slipping away.

Godförmiddag! Igår såg jag och syster Åter till cold mountain, igen. Av någon andledning slutar den alltid på samma sorgliga sätt och det tar alltid lika ont i hjärtat. Det är en riktig plåga att sitta där och veta att den kommer sluta hemskt sorgligt, men man kan inte låta bli för den är så jäkla bra! SE den!

Idag är det i alla fall fint väder precis som det var igår, och jag sitter bara och degar. Det känns lite som att sommarlovet rinner iväg mellan fingrarna och jag gör ingenting åt det. Bajs! NU ska jag.... nä jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. BYE!

Moa.

Den glada dansen!


Då sitter man här, trött, eländig och dregglar efter kladdkaka... Idag har jag konstig nog kännt mig så glad, har faktiskt hållt på att dansa för mig själv medans jag småstädade. Lite senare på eftermiddagen satt jag barnvakt åt William och Alva, min tremännings och hans frus barn. De var så gulliga och jag fick äntligen leka av mig lite! ;)

Kristina

Min dag i bilder...

Idag har jag suttit ute på balkongen i det fina vädret. Man får passa på för man vet inte hur länge till solen faktiskt värmer.



Sen blev jag arg på mig själv för att jag inte fått tumma ur röva och beställt ryggsäcken från topshop, den var slut. Så då grät jag även en skvätt.



Fast sen tog jag mitt nya rymndskepp och åkte en tur, då blev jag genast på bättre humör!



Det var min dag, hur har ni spenderat denna fina måndag?

BONES

Jag såg nyss att TV-serien Bones börjar nu igen ikväll klockan åtta på kanal 3. Jag som har följt serien i flera säsonger, eller ja, ända sedan det började, kommer självklart att titta ikväll! Någon fler som ska det?

Kristina

Städning


Nu sitter man här med en kopp cappuccino och en mini-muffins i handen, en liten paus från städningen. Jag förstår inte riktigt hur jag kan få det så stökigt i mitt rum! Jag städar men bara några dagar senare ser det ut som ett bombnedslag igen, och det tar inte bara fem minuter att städa, utan det tar sin tid...

Kristina

NO HEADLINE.



WESC! WESC! WESC! WESC! WESC! WESC! WESC! WESC! WESC! WESC! WESC! WESC! WESC! WESC!

Här är en när bild på mina nya följeslagare, antar att jag inte behöver säga det igen men, mina WESC hörlurar. NICE. Ligger just nu och tittar på film, Kärlek vid andra ögonkastet. Jag har aldrig förståt mig på varför Matthew Perry inte blev en stor skådespelare, jag menar han är ju riktigt bra, eller? Jag tycker i alla fall det fast jag antar att det kan vara för att han helt enkelt fastnade i rollen som Chandler i Vänner, jag erkänner att det är svårt att se han som en annan karaktär än Chandler men ändå... Ja, nu ska jag i alla fall fortsätta kika på filmen så hörs vi!

Moa

Raindrops keep fallin' on my head...


Solen sken då inte såhär mycket när jag vaknade imorse. Man kände sig lite smått irriterad när man vaknade och såg hur regnet bara öste ner, inte precis sommar skulle jag påstå. Meeen, man ska inte bara gnälla, nu lite senare på eftermiddagen så tittade faktiskt solen fram och det var inte så kyligt ute. Hoppet om lite sommar kanske inte är helt bort! ;)

Kristina

Nope

Jag har fortfarande inte fått riktigt grepp med det här bloggandet nu efter sommarlovet. Men snart hoppas jag jag blogglusten kommer tillbaka, samtidigt håller jag och Kricko på att planera lite renovering av bloggisch... Vi får vänta och se.

Moa

2 Månader!


Ph: Kristina

Kom nyss hem efter en runda på stan med Moa. Två månader sedan vi sågs sist, väääldigt länge sedan med andra ord!

Kristina

LAPTOPCASE



Nytt! Har under åren kånkat runt på min bärbara i en stor portfölj men nu blir det ändring på det! Införskaffade laptopfodralet ovan för bara någon dag sedan (från Gina Tricot för er som undrar!). Precis vad jag behövde och nitarna var ju ett litet snyggt plus också, hehe!

Moa

The Famous Cow Clara!



Nu, mitt i allt så kom jag på en stor nyhet som jag bara måste berätta! När jag var i Aten så fick jag träffa på en riktig kändis... Den kända kon Clara. Och till er som undrar: Varför är hon känd? Jo, det är så att hon har varit med i ett program som gick på grekisk TV varje söndag. Där ringde tittare in och gissade på vilken siffra (allt mellan 1-9) hon skulle skita på. Om man gissade rätt kunde man vinna pengar, möbler eller andra saker. Haha, jaa, jag undrar vem som kom på det!

Kristina

BÄST #2



Det första jag gör när jag kommer hem är att beställa Kents nya album En plats i solen. En favorit från skivan är låten ovan! Lyssna.

Moa

Tänk POSITIVT!


Denna bok fick jag i födelsedagspresent. Tänkte faktisk läsa den idag eftersom jag inte har några andra planer... Skulle sitta fint med lite mer positivt tänkande!

"Om vi tror att vi kan - så kan vi. Om vi tror att vi inte kan får vi rätt."

"Vill du se regnbågen måste du stå ut med regnet!"

"Gör saker för lustens och glädjens skull."

"Respektera människor med andra åsikter även om du inte delar dem."

"När du har bestämt dig för att lyckas - har du redan kommit en bit på vägen."

"Ta dig inte på för stort allvar! Se dina misstag med lite humor - så får du glädjas åt dem."

Kristina

BÄST!



 

Idag hittar ni mig med näsan i nya ELLE och med Kent i öronen! BYE!

Moa

Fågeln vid stranden...


När jag var i Marmaris träffade jag en ny kompis, hehe. Jag låg och lyssnade på musik vid stranden när denna lilla fågel plötsligt dök upp och kollade läget. Den var lite småcharmig måste jag säga, den hade "det", haha. Jo, nu tror ni säkert jag är knäpp, men men...

Kristina

BIL

Sitter i bilen på väg till stugan, vi har allså lämnat stockholm bakom oss. Veckan har varit super! Vi hörs snart igen!

Moa

Frukter




Ett snabbt, kort (och kanske lite onödigt) inlägg, jag saknar frukterna från utlandet!

Kristina

SEG DAG



Hallå! Idag har jag, som alltid när jag är här hemma, inte gjort nästan någonting alls! Har bara varit ute och hyrt filmen Valentine's Day. Jag har velat se den i evigheter så jag beslöt mig för att göra det nu. Känner mig rätt så ensam nu här i lilla staden, det känns som att precis alla är på semester medans jag är kvar här!

Kristina

.Tankar.


Ph: Kristina

Just nu längtar jag tillbaka till stugan så in i bomben! Jag känner mig så jäkla deppig och ledsen men jag vet helt ärligt inte varför. Kanske beror det på att jag vet att skolan snart börjar och att det efterlängtade sommarlovet nu snart är över. Att framför sig se hur ännu ett plågsamt år, med läxor och prov närmar sig, är verkligen som en mardröm... Måste sommaren ta slut?

Kristina

Stökigt.


Som ni ser så står städning på mitt schema idag. Har nämligen ännu inte packat upp allting och när man ska ha något som ligger i denna röra tar det evigheter att hitta det! Kläderna däremot var lättare att packa upp för dem slängde man bara i tvätten, men grejerna, ja de måste man sätta på sin plats en efter en...

Kristina

Starbucks;



Efter att ha hört talas om Starbucks flera gånger kände jag mig tvungen att smaka på deras omtalade kaffe. I Sverige finns det bara en Starbucks och det är inne i terminal 5 på Arlanda. Däremot finns det flera stycken Starbucks i Grekland och jag har besökt två av dem, en i Aten och en i Rhodos. (Rhodos? Jepp, när jag var i Marmaris, Turkiet for vi över med båt till Rhodos). Jag tycker verkligen om deras kaffe och jag rekomenderar verkligen deras supergoda Cappuccino och Caramel Frappuccino!

Kristina

Ferrero Rocher


Av alla choklader som finns så är Ferrero Rocher en favorit. Det vattnas i munnen bara man tänker på den... Mums! Varje gång jag reser någonstans köper jag två stora förpackningar med Rocher-choklad. Därför tipsar jag er alla om dessa godbitar. Dock måste jag även VARNA vissa, chokladen innehåller nötter!

Kristina

Home, Cold Home



Då är jag tillbaka! Kallt är väl det första som dyker upp i skallen. Att åka från cirkus 50 grader till 14 grader och regn är inte någon dröm. Jag har stora planer för ikväll måste jag bara be om att få tala om, jag tänkte nämligen titta de sista avsnitten av Ugly Betty tillsammans med mitt sköna täcke och de goda Tax Free-chokladerna. Höres!

Kristina

STHLM

Lite update hära! Sitter just nu i hyrlägenheten i självaste huvudstaden, resten av veckan ska alltså spenderas här! Det kommer inte bli nå mycket uppdatering, men hey! det är ju sommarlov. Så, see you later!

Moa

RSS 2.0